dimarts, 25 de maig de 2010

AJUSTES E IZQUIERDAS

Avuí el País publica un interessant artícle de Juan Carlos Rodríguez Ibarra, ex-president d'Extremadura, pense que val la pena parar-se a llegir-lo. Vos deixe un fragment i l'enllaç on podreu disposar íntegrament d'ell.
AJUSTES E IZQUIERDAS
No me han gustado las medidas que el presidente del Gobierno de España anunció recientemente para hacer frente al déficit público que ha contraído nuestro país a lo largo de estos dos últimos años. Imagino que a Zapatero tampoco. A nadie puede complacerle adoptar medidas que defrauden a las personas que confían en ti. Y en esta ocasión, el Gobierno socialista nos defraudó. Sabemos que nuestro país necesita el esfuerzo de todos y sabemos que, desde la perspectiva socialista, el esfuerzo debe ser proporcional a los medios y recursos con los que cuenta cada ciudadano; y en este caso, el principio socialdemócrata de no dañar los derechos cívicos como la educación, la sanidad y las pensiones mínimas y no contributivas, los han dejado al margen del ajuste, que se ha deteriorado en la congelación de las pensiones.

ENLLAÇ DE L'ARTICLE COMPLET; http://www.elpais.com/articulo/opinion/Ajustes/izquierdas/elpepuopi/20100525elpepiopi_4/Tes

diumenge, 23 de maig de 2010

dimarts, 18 de maig de 2010

PROU DE MENTIDES - Volem l'Hospital JA!

Este matí he comparegut en Roda de Premsa per donar una molt mala noticia per als ciutadants d'Ontinyent i de la resta de La Vall d'Albaida. I es que com que als que els pertoca fer-ho, no ho fan, doncs hem tingut que ser nosaltres.
Una mala noticia, perque hem sabut que ONTINYENT NO TINDRÀ UN NOU HOSPITAL EN ELS PLAÇOS PREVISTOS.
I ho hem pogut confirmar perque l'Ajuntament ha sol·licitat eliminar del Pla Camps els 2,7 milions d'€ destinats originàriament als accessos del futur centre hospitalari.
I cal recordar, que la Conselleria va acceptar els terrenys amb la condició de que "s'hauria de fer amb caràcter prèvi a l'inici de les obres de construcció de l'hospital, les obres de desdoblament de la carretera CV-650 i accesos al nou hospital".
És evident que el PP de Camps té diners sols per al que vol, per als amigatxos, per a visites papals, per a fer campanyes electorals....però per a l'HOSPITAL d'ONTINYENT, NO.
Hui mateix hem convocat el PACTE PER LA SANITAT, prompte tindrà lloc la reunió. Cal que continuem reinvindicant l'HOSPITAL que mereixem. Perque per culpa del PP de Camps i de Insa, no tindrem, quan més falta fa, a moltíssima gent treballant en les obres del FUTUR HOSPITAL i centenars de persones tampoc voran ampliades les seues esperances professionals, perque el NOU HOSPITAL, no sols garantiria la millora i l'ampliació de serveis sanitaris, sinó que suposaria nous llocs de feina, que tanta falta fan en esta ciutat i en esta comunitat.
I encara diu la Sra.Insa, que Camps és el millor que ens ha pogut passar a Ontinyent. Que fort!
Vos deixe la roda de premsa íntegra, que espere que siga del vostre interés.


dimarts, 11 de maig de 2010

DAVANT LA CRISI; ELS PITJORS PRESSUPOSTOS QUE PODIEN APROVAR

Este matí he acompanyat al meu Portaveu, Jorge Rodríguez, en la roda de premsa que ha realitzat a la Seu del PSPV-PSOE, per a valorar el Ple de Pressupostos que va tindre lloc el passat dilluns.

El Partit Popular, en solitari i 5 mesos tard, ha aprovat uns Pressupostos per al 2010 FICTICIS, IRREALS i INSOLIDARIS.

Davant la crisi, els pitjors pressupostos que podien aprovar.

I es que, marquen el declivi definitiu de Lina Insa com alcaldessa, perque són pròpis d'un equip de govern gastat i passat de moda.

Sort que sols queda un any per a que Ontinyent es lliure d'una persona que a l'únic que s'ha dedicat en la seua vida política és a la insídia, la desqualificació, a fer que les Conselleries pergueren projectes bons per al poble i a generar malhumor permanent.

Vos deixe la intervenció de Jorge, crec que val la pena que l'escolteu.