divendres, 22 d’abril de 2011

Es respiren ànsies de canvi a Ontinyent

Mentiria si no reconeguera que els socialistes d’Ontinyent eixírem molt satisfets de l’acte de presentació de la nostra candidatura. Sense dubte visquérem els moments més emocionants i intensos dels últims mesos. Vore un Teatre Echegaray ple de gom a gom, un dilluns a poqueta nit, ens va reforçar en la idea que el canvi polític i social a Ontinyent està tocant a la porta. Venen nous temps, noves formes d’entendre la democràcia. Sense dubte, estem a les portes del canvi i això ho notem al carrer, on es repiren ànsies d’acabar amb una manera de fer política que no es pareix en res als ciutadans d’Ontinyent, que som gent honesta, emprenedora, apassionada i valenta que hem viscut els últims quatre anys avergonyits per un govern, el de la senyora Lina Insa, que ha estat prepotent amb els dèbils, barroer amb l’oposició, fracasat en la seua gestió i submís amb Camps i Rus, davant els quals sempre ha baixat el cap i no ha estat capaç de denunciar la discriminació que hem patit.

Com digué Jorge Rodríguez, el nostre candidat i pròxim alcalde, han estat 4 anys molt durs, de molt de treball i d’una oposició constant i seriosa, que és el paper que ens pertocava després dels resultats de 2007. Però el temps passa i ha aplegat l’hora que els ciutadans li demanem comptes als senyors del PP. I pel que es nota a tot arreu, el proper 22 de maig, el nostre poble recolzarà un canvi en positiu, Ontinyent votarà a favor d’una nova generació de polítics, liderats per Jorge Rodríguez, amb l’encàrrec d’acabar amb la crispació, el rencor, la prepotència i l’insult permanent que va instal.lar Lina Insa en la política ontinyentina i que ja és hora de desterrar del nostre ajuntament. Ha arribat l’hora de fer fora de la política a aquells que mentiren per arribar al poder i segueixen mentint per mantindre’s, aquells que busquen el seu rèdit particular per damunt de l’interès general, aquells que veuen l’acord com una debilitat i no com una oportunitat de construir poble.

Tot això i molt més és el que desitja la immensa majoria de ciutadans d’Ontinyent, molts dels quals estigueren dilluns passat a l’acte de presentació de la candidatura a l’Echegaray. Un acte que s'ha convertit en el preludi del canvi. El canvi a Ontinyent es diu Jorge Rodríguez.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Me parecen muy correctas tus afirmaciones. He llegado a este blog a través del facebook y me ha sorprendido la claridad con la que expones tus ideas, algunas de las cuales no comparto pero respeto. Enhorabuena por la campaña que estáis llevando. Es un ejemplo a seguir. Yo también creo que es la hora de acabar con la generación de políticos de la época de Lina Insa. saludos.