dissabte, 29 de gener de 2011

El fracàs de la gran mentida de les cassetes

 Vaja per davant que qualsevol solució al disseminat d'Ontinyent és complexa i difícil. Per això resulta encara més doloròs que el PP de Lina Insa i Filiberto Tortosa utilitzaren durant anys, i per traure rèdit electoral, un assumpte tan delicat per a tantes famílies. Aprofitaren la situació d'angoixa de molta gent, per enganyar-los, prometent-los que ells tenien la solució definitiva. Sabien que era mentida, que no tenien cap solució màgica, però els venia bé aquest discurs demagògic per guanyar vots i temps. Montaren manifestacions i difamaren, menysprearen i malparlaren de l'equip de govern d'aquella època. Demostraren que quan oloren el poder no els para res. Però el temps, eixe jutge insobornable, ha dictat sentència. I ha deixat al descobert les vergonyes de dos polítics que mentiren per arribar al poder i que segueixen mentint per continuar en ell. Insa i Tortosa han demanat temps, una pròrroga, com els equips mediocres. 
Però el temps se'ls ha acabat. I ho saben. Per això intenten seguir enganyant els afectats amb noves promeses per tal de vore si arriben a les eleccions sense massa lios. Han fet tard. Dijous, el portaveu d'Adeca va dir allò que diu una persona que se sent estafada, enganyada i ferida en la seua dignitat com a ciutadà. Va ser l'escenificació d'un trencament, de la fi d'una aliança entre els afectats de les cassetes i el PP de Lina Insa i Filiberto Tortosa. Però es més que tot això, és el principi del fi d'una manera de fer política mesquina, rencorosa i malcarada que es va instal.lar en aquesta ciutat amb l'entrada en política de la seyora Insa. Sort que sols queden 5 mesos. 
Confiem que la gent sàpia esta vegada escollir un govern capaç de portar a Ontinyent al lloc on mereix estar. Nosaltres ens deixarem la pell per Ontinyent i per la seua gent. I  la mentida no serà en cap cas, una ferramenta de treball, com si ha estat per al Govern de la Sra.Insa.

dimarts, 18 de gener de 2011

El PP de Camps, Rus, Insa… odia a Ontinyent

El Partit Popular té decidit des de fa anys que Ontinyent no compta. Que som un poble que està de més. Primer perquè teníem un alcalde del PSOE i ara perquè és del PP, però zaplanista, la bona qüestió és que mai els arriba l'hora d'apostar pel nostre poble. Els pressupostos del Consell de l'imputat Camps per al 2011 no deixen lloc al dubte. Hui, el nostre candidat, Jorge Rodríguez, i la diputada Jeannette Segarra, han fet el repàs al llistat d'agravis del PP cap a Ontiyent. És vergonyòs. Han rebutjat totes les esmenes que els socialistes havíem presentat perquè ficaren els diners que pertoquen per al nou hospital, la ronda sud, els accessos a l'hospital o el tren Xàtiva-Alcoi, per no dir les inversions que es furten per a fer el conservatori o l'institut l'Estació. No se n'ha salvat ni una.
I mentrestant, la senyora Insa, qui està a l'ajuntament per defensar el nostres interessos, que cregueu que està fent? Jo vos ho diré: fent-se fotos, preparant Fitur i recomposant el seu equip de govern després de la renúncia del regidor Alonso Iborra (PP) a les seues delegacions. Qui pense que els ontinyentins ens ho meresquem i que estem en bones mans que alce el braç. La resta que continue alçant el muscles i agatxant el cap. Sort que queden cinc mesos. Comença el canvi a Ontinyent

dimarts, 11 de gener de 2011

De l'incendi sols s'enrecorden els de sempre

Dies després de l'incendi que va cremar les nostres serres, va eixir el senyor Camps a dir que anaven a plantar un milió d'arbres i no sé quantes coses més per recuperar el verd dels nostres paratges. Com és habitual, agències de premsa, ràdios, televisions i diaris reglotaren les manifestacions de qui diu ser el president de tots els valencians. Això era principis de setembre. Cinc mesos després, estem a gener, la negror deixada per l'incendi s'ha rebaixat per les pluges i, inclús, ha rebrotat algun matoll. Però ningú del Govern que diu ser el de tots els valencians se'n recorda ja de les nostres serres. La propaganda i la mentida com ferramenta política ha tornat a véncer? Sort que existeix una altra classe de governants, de polítics en definitiva, als quals no els fa ninguna falta grans anuncis per treballar, no necessiten l'engany i el regat en curt per burlar els ciutadans. Treballen de manera quotidiana, com qualsevol de nosaltres, per fer la seua feina. I el resultat està ahí: el Ministeri, mitjançant la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, va a intervindre en allò que considera més prioritari ara: els barrancs i els cauces dels rius afectats. S'invertiran 800.000 euros. Parle en futur, m'equivoque: estan invertint-los ja. I és que els vells deien que la paraula és l'home. Com qualificar als qui no l'han tinguda mai?

 

diumenge, 2 de gener de 2011

Deu minuts que ressumixen un (des) govern

El (des) Govern de Camps en deu minuts

Per a tots aquells que s'hagen despistat estos anys de la política valenciana, tenen ací un resum en 10 minuts del que ha passat, està pasant i allò que pot passar. Com diuen, aquest vídeo no sortirà per Canal 9. És una prova més de la discapacitat i la distròfia democràtica que ens ha portat tants anys del Partit Popular. Però jo no em conforme. Ja ho tenen bé. Vos deixe amb el vídeo.